sâmbătă, 18 octombrie 2014

Curățenie de toamnă... prin calculator

Un sfârșit de săptămână însorit marchează mijlocul lunii octombrie, lucru care m-a prins făcând curățenie prin calculatorul personal. Printre zecile de actualizări am ajuns să îmi bag nasul și printre jocurile pe care le dețin.

Jocurile care nu mai fac parte din colecția mea sunt:
- Regnum Online, un fel de World of Warcraft, dar mai cu bun simț pentru cei care au timp la dispoziție
- Counter Strike Global Offensive, un fel de... ”la pomul lăudat nu te duci cu sacul”, gradul de realism este destul de ridicat pentru arme lucru care duce în dezavantaj pe începători care nu au drept soluție decât pânda, plus gradul ridicat de comerț aferent jocului, Team Fortress 2 fiind un mic copil pe lângă acest joc
- Day of Defeat Source, recunosc ca sunt atras de jocurile ce drept temă Al Doilea Război Mondial, dar din păcate cam puțină lume cu care sa joci. Jos pălăria la reculul creat pentru arme deși este destul de dificilă tragerea.

Actualizările aferente programelor au ”mâncat” câteva sute de Mb de pe partiția C, dar karma a acționat și prin jocurile șterse am câștigat aproximativ 15 Gb de spațiu pe partiția dedicată jocurilor. Sugestia acestui articol este una destul de simplă: realizați actualizările la programele folosite și ștergeți pe cele pe care nu mai aveți de gând să le folosiți.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu