vineri, 13 decembrie 2013

RCS&RDS a lansat Digi Online

Romtelecom a fost prima companie românească care a lansat o platformă cu conținut TV pentru mediul online, Dolce TV, dedicată în exclusivitate abonaților proprii. Portofoliul de televiziuni sub marcă proprie a crescut și el considerabil, lucru care m-a făcut să mă întreb oare când se va gândi și RCS%RDS la așa ceva.

Cronologic, dacă pot spune așa, a urmat apariția platformei Seenow, care permite vizualizarea de posturi TV online dar și conținut contra-cost. Din nou, nimic din partea RCS&RDS, chiar dacă aveau și ei televiziuni sub marcă proprie. Probabil că încă ”coceau” ceva...

Nu mai are rost să descriu obiectul de activitate al companiei RCS&RDS, dar la câțiva ani după platforma celor de la Romtelecom și respectiv Seenow, a fost lansat serviciul de televiziune online Digi Online. Aplicația celor de RCS&RDS este disponibilă momentan dispozitivelor mobile ce folosesc sistemul de operare Android sau iOS. Crearea unui cont pentru Digi Online necesita logarea în primă instanță în cadrul contului de client, apoi se navighează la Servicii si respectiv Digi Online de unde se crează un cont cu care să vă logați în cadrul aplicației.

Vizionare plăcută !

2 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Ofera acces la posturile proprii respectiv Digi 24, Digi Sport 1,2,3. La stiri mai baga si Realitatea plus Romania TV. Daca ai telefon cu Android poti testa si tu, conditia sa aiba minim Android 4.0... din pacate sau poate nu.

      Ștergere