luni, 30 decembrie 2013

Aplicații Android: Mozilla România și openSUSE România

Mozilla România și openSUSE România sunt două comunități locale care promovează navigatorul de internet Mozilla Firefox și respectiv sistemul de operare openSUSE Linux. Acestea se mai ocupă printre altele și cu localizarea în limba română a produselor software anterior menționate, ca atare dacă vă interesează să faceți voluntariat vă recomand să aveți în vedere implicarea în una sau în cadrul ambelor comunități.

Mozilla Romania News Feeds și openSUSE Romania Community pot fi descărcate gratuit din cadrul Google Play. Din ce am văzut până acum, acestea sunt singurele două comunități din România care și-au creat o aplicație pentru Android, menită să ofere celor interesați un flux RSS cu cele mai noi articole postate de membrii comunitățiilor respective.

Personal sunt de părere că o secțiune menită să ofere informații despre comunitatea respectivă ar trebui adăugată în cadrul aplicației precum și una cu metode de contact. Dacă și alte comunități locale și-au creat astfel de aplicații pentru Android vă rog să mă contactați astfel încât să ajustez acest articol.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu