vineri, 15 noiembrie 2013

Un site util: cutremur.net

Pe vremea când proiectul meu ”Blogul unui internaut” era activ, aveam obiceiul să promovez diferite entități de pe internet, mai precis cele care aveau legătură cu distribuțiile linux. Chiar dacă la ora actuală, cel puțin pe moment, nu mai fac asta activ, consider eu că promovarea unor surse de informații folositoare nu trebuie lăsată deoparte. Pentru aceast articol am ales să promovez pagina de internet cutremur.net

Trebuie să recunosc că am dat peste acest site din întâmplare, în momentul în care citeam niște știri referitoare la un cutremur din Vrancea. Nu știu dacă persoanele care postează articole pe acel site au o anumită calificare în domeniu sau pur și simplu preiau informația din diferite surse, dar faptul că au creat ceva menit să informeze internauții este cu adevărat bun din punctul meu de vedere.

Pe lângă articolele publicate pe prima pagină în care se menționează informații despre diferite cutremure ce au avut loc pe mapamond, site-ul mai oferă informații utile despre cum ar trebui să ne comportăm în cazul unui cutremur precum și informații despre activitatea seismică a României. Într-un mediu dinamic precum Internetul astfel de site-uri cu informațiii utile sunt binevenite, cel puțin țn viziunea mea.

2 comentarii: